Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine,...

bosscher & verbeek

1 jaar geleden
Wij zijn op zoek naar een senior AV planner voor een mediabureau in Amsterdam e.o. Als Senior AV Planner maak je AV plannen en ben je verantwoordelijk voor de implementatie daarvan. Je woont briefings van klanten bij. Naar aanleiding van deze briefings inventariseer en interpreteer je onderzoeksgegevens (doelgroepanalyses, AV-bereikrapportages en evaluaties), waarna je de plannen opstelt. Je adviseert zowel in kwantitatief als kwalitatief opzicht de klanten over de strategische en tactische inzet van AV en bent in staat dit op een overtuigende manier te presenteren. Gedurende campagnes onderhoud je contact met zowel de klant als de AV-exploitanten. Na afloop van een campagne verzorg en presenteer je de AV-evaluatie. Vanwege je expertise neem je deel aan new business projecten en lever je een bijdrage op het gebied van AV planning. Daarnaast coach en adviseer je over de ontwikkeling van de junior AV planners. Heb je 4 jaar relevante werkervaring bij een mediabureau en ben je toe aan een volgende stap? Ben je daarnaast cijfermatig, klantgericht en initiatiefrijk? Laat het ons weten, dan vertellen wij je meer! www.bosscherverbeke.nl of [email protected]
1 jaar geleden
Wij zijn op zoek naar een Manager CRM Marketing in Amsterdam. Ben je helemaal thuis in Customer Lifetime Value? Heb je een passie voor data? Kan je out of the box denken? Kan je marketing strategieën opzetten en dit met je team vertalen naar actie-en stappenplannen? Heb je aantoonbare leidinggevende ervaring en minimaal 6 jaar ervaring in een BtC CRM en/of email marketing omgeving? Laat het ons weten, dan vertellen wij je meer! www.bosscherverbeek.nl of [email protected]
1 jaar geleden
Wij zijn op zoek naar een junior digital mediaplanner, voor een mediabureau in Amsterdam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, tactiek en evaluatie van Online campagnes van onze klanten. Tevens zorg je ervoor dat de juiste media-uiting op het juiste moment ingezet wordt. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: - samen met de klantverantwoordelijken (business lead) aan de slag gaan met de communicatie-uitdagingen van onze klanten - meedenken over creatieve online media-inzet - signaleren van online marktontwikkelingen en deze kunnen vertalen naar digitale campagnes - plannen en inkopen van Online campagnes volgens de richtlijnen en benchmarks - monitoren, optimaliseren en evalueren van (lopende) campagnes - afhandelen van het administratieve traject van de campagnes - samenwerken met online media exploitanten en reclamebureaus Heb jij aantoonbare werkervaring bij een mediabureau of media-exploitant, in bijvoorbeeld online executie? Ben je analytisch sterk, nauwkeurig, stressbestendig en oplossingsgericht? Heb je een HBO opleiding? Laat het ons weten, dan vertellen we je meer! www.bosscherverbeek.nl, [email protected] of 06 50 678 674. Fijne dag!
1 jaar geleden
Wij zijn op zoek naar een ACCOUNT MANAGER DIGITAL voor een mediabedrijf in Amsterdam. Heb je twee tot zes jaar ervaring in digital sales? Ben je een goede gesprekspartner als het gaat over digitale strategie, creatieve concepten en online video? Ben je daarnaast goed in het werven van new business en het werken op target? Laat het ons weten, dan vertellen wij je meer! www.bosscherverbeek.nl, [email protected] of 06 50 678 674. Fijne dag!
1 jaar geleden
We zijn op zoek naar een online executant voor een mediabedrijf in Amsterdam. Heb je 3-5 jaar ervaring in online executie eventueel aangevuld met andere media? Ben je klant- en servicegericht? Werk je gestructureerd, hou je overzicht in hectiek en kan je omgaan met een steeds veranderende werkomgeving? Laat het ons weten, dan vertellen we je meer! www.bosscherverbeek.nl, [email protected] of 06 50 678 674. Fijne dag!
1 jaar geleden
Wij zijn op zoek naar een social media consultant/community manager met 2-4 jaar relevante ervaring voor een mediabureau in Amsterdam e.o. Je bent de verbindende factor tussen het merk en de doelgroep en bedient een gevarieerd klantenpakket. Heb je een talent voor schrijven en ben je tevens analytisch? Kan je insights vertalen naar content en activaties? Heb je een goed netwerk in social media? Laat het ons weten, dan vertellen wij je meer! www.bosscherverbeek.nl, [email protected] of 06 50 678 674. Fijne dag!
1 jaar geleden
Wij zijn op zoek naar een senior account manager print en online, met 5-7 jaar relevante ervaring in media-sales, voor een uitgeverij in de Randstad. Heb je minimaal een HBO opleiding? Heb je een goed netwerk bij adverteerders en mediabureaus? Kan je een strategische discussie voeren met grote adverteerders? Werk je graag in een omgeving waar met passie en een scherp gevoel voor humor wordt gewerkt? Laat het ons weten, dan vertellen we je meer! www.bosscherverbeek.nl, [email protected] of 06 50 678 674. Fijne dag!
1 jaar geleden
We zijn op zoek naar een manager marketing&communicatie (B-t-B en B-t-C) voor een media-exploitant in Amsterdam. Ben jij sterk in propositie ontwikkeling, pricing en het creëren van de beste product- markt combinaties? Heb je een bewezen track record in data-gedreven werken? Kan je een team van 5 specialisten aansturen? Heb je 5-8 jaar relevante ervaring (liefst in de media)? Laat het ons weten, dan vertellen we je meer! [email protected] of 06 50 678 674. Fijne dag!
Abonneren op bosscher & verbeek