Topvacature

Voor een marketingbureau in de regio Breda zoekt creatieven.com een overtuigende en creatief sterke art director. Het bureau is vooral actief voor opdrachtgevers in de groensector. De art director versterkt het bestaande team van marketeers, vormgevers en webdesigners. Komt primair te werken op één account om de internationale marktpositie van dit...

mediastages

2 uur geleden
Wij zijn op zoek naar formatontwikkeling stagiaires. De personen die wij zoeken zijn in staat op hoog niveau in een professionele en dynamische omgeving mee te draaien. 
3 uur geleden
Zin om stage te lopen binnen een bedrijf dat keihard groeit en waar je de mogelijkheid krijgt net even wat meer te mogen dan je studiegenoten?Voicebooking.com biedt je een stage waar je alle mogelijkheden krijgt te groeien en fluitend naar je werk te gaan. Voicebooking.com is de eerste webshop voor stemmen ter wereld. Wij doen projecten voor Spotify, Samsung, Endemol, Eyeworks, 538, RTL en honderden andere klanten per jaar. Onze klanten kunnen in vier klikken een voice-over boeken die vervolgens binnen een werkdag geleverd wordt door één van onze 250 voice-overs wereldwijd. Binnen drie jaar waren we marktleider in Nederland en België. Nu zijn we ons concept aan het uitrollen naar de rest van de wereld
1 dag geleden
Stagiaires Mamedia Mamedia biedt je een unieke stageplaats, waar je verantwoordelijkheid, ruimte om te experimenteren en veel creatieve vrijheid krijgt. Wil jij in een professioneel leer- en productiebedrijf stage lopen, waarbij je gave projecten mag uitvoeren? Dan biedt Mamedia jou een unieke mogelijkheid. Mamedia is op zoek naar stagiaires afkomstig van verschillende mediaopleidingen (mbo’ers, hbo’ers- en wo’ers) op de gebieden van audiovisueel, media management, media redactie en media vormgeving.
1 dag geleden
Ben jij een online duizendpoot? Weet je wat er leeft in de wereld van gadgets, games, entertainment en social media? Lijkt het je leuk om bij de grootste tech-/gamesuitgever van Nederland mee te draaien en de social strategie van onder andere Kieskeurig.nl vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als uitgever van merken als Kieskeurig.nl, Power Unlimited, Computer!Totaal, Zoom, Gamer en PCM, zijn we bij Reshift altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze lezers en bezoekers mooie producties voor te schotelen rond de thema’s tech, games, entertainment en fotografie. Maar ook wasmachines, (robot)stofzuigers en drones zijn hot items! Daar kan jij tijdens een bruisende en creatieve stageperiode aan meebouwen. Ben jij 3e of 4e jaars student aan een mediagerichte opleiding (MBO of HBO) en ben je op zoek naar een meewerkstage van minimaal drie maanden? Reageer dan snel op deze nieuwe stageplaats bij Reshift.
2 dagen geleden
Wil jij jezelf verder ontwikkelen in videoproducties? Ben je op zoek naar afwisselend werk? Dan zal je bij Your Productions een mooie stagetijd gaan hebben.
2 dagen geleden
Zoek je een stage vanaf september 2017 en wil je weten hoe het er aan toe gaat op de afdeling Marketing, Communicatie & Fondsenwerving van een non-profit organisatie? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s zoals armoede, eenzaamheid en opvoedingsondersteuning? Kun je goed schrijven en kennen de social media geen geheimen voor jou? Beantwoord je al deze vragen met een luid ja-geroep? Meld je dan aan bij Humanitas en solliciteer naar een stageplek bij de afdeling MC&F in Amsterdam!
2 dagen geleden
Gemeente Hilversum is op zoek naar een gedreven stagiair voor de Media Mile. Als communicatiestagiair ben je onderdeel van een klein team dat een constante en vernieuwende programmering van de Media Mile realiseert. De Media Mile is een netwerk van digitale podia in de Hilversum waarop mediaverhalen worden verteld door makers, maar ook door bezoekers en inwoners van de stad. De podia verschijnen op specifieke plekken in de stad waar mediacultuur een grote rol speelt (zoals Beeld en Geluid, het MediaPark, Museum Hilversum, Marktplein en Stationsplein). De route zelf is naast een plek voor verhalen, ook een platform voor innovatie met nieuwe mediatechnologie, zoals slimme lantaarnpalen, smart bikes en LoRa-sensoren.  Soortgelijke concepten als de Media Mile zijn ontwikkeld in Marseille en Singapore. De Media Mile wordt gepresenteerd in de Dutch Media Week (6 tot 13 september). In de maanden daarna krijgt de Media Mile steeds verder vorm. In die periode ben jij werkzaam voor het Mediamile team onder leiding van de stadsproducent. 
3 dagen geleden
De BZT-show is een semi-live studioprogramma (doelgroep 9-12 jaar) waarin langgekoesterde wensen van kinderen worden vervuld. Uitzending op zaterdag.
3 dagen geleden
Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een stagiair die een ondersteunende rol gaat vervullen van de Productie Managers. De taken focussen zich vooral op het maken van planningen, het bijhouden van de planningen en het begeleiden van (interne)producties. Hierin krijg je een grote verantwoordelijkheid. We bieden de mogelijkheid om kennis te maken met alle aspecten van de business. Samenwerken met andere afdelingen van VIMN is dan ook van groot belang. Als productie stagiair zal jij als volwaardig teamlid meedraaien in het team van MTV Benelux, Spike & Comedy Central. Daarnaast zal je meewerken aan het maken van nieuwe online content voor alle social media-kanalen en de websites van MTV in Nederland en België. Heb jij hier affiniteit mee? Dan zijn we op zoek naar jou! Je zult samenwerken met een team jonge honden.
3 dagen geleden
AT5 Producties is het productiehuis van AT5. Het productiehuis ontwikkelt in opdracht van derden audio-visuele producties. Deze programma's kunnen uitgezonden worden op AT5 maar als onafhankelijke producent maakt AT5 Producties ook programma's voor landelijke omroepen. AT5 Producties zoekt vanaf juli een redactiestagiair voor meerdere programma's waaronder: Amsterdam Informeert (een wekelijks programma met portretten over bijzondere Amsterdammers en waarin Amsterdammers op de hoogte worden gehouden van gemeentelijke campagnes en ontwikkelingen) en Het Verkeer (het programma dat op een leuke, informele wijze de verkeerssituaties in Amsterdam behandelt). Hiernaast kun je ook bij onze andere programma's worden ingezet voor ondersteunende werkzaamheden.

Pagina's

Abonneren op mediastages