Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine,...

mediastages

5 uur geleden
Wil jij weten wat er aan de achterkant van een internationale Ultra HD streamingdienst gebeurt? En daarnaast een kijkje nemen bij een tv-zender die uitzendt van Zuid-Korea tot Noord-Amerika? Kom dan stage lopen op de afdeling Digital van Insight.tv! De afdeling Digital is verantwoordelijk voor alle digitale platformen (websites, mobiele en Smart TV applicaties) en commerciële taken (sponsordeals, samenwerkingen, ecommerce).
5 uur geleden
Als stagiair binnen de afdeling Personeelszaken ondersteun je de afdeling PZ en heb je te maken met alle ins en outs van de afdeling waarbij je met name wordt ingezet op de administratieve verwerking van de in-, door- en uitstroom van het personeel.
5 uur geleden
Wij zijn een jong bedrijf met als kernwerkzaamheden film & online marketing. Onze doelgroep zijn wereldverbeteraars, bedrijven met een duurzaam idee of product die bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. De kern van onze boodschap is inspireren op een moderne (niet geitenwollensokken) manier. Dit vraagt om creatieve films en een tactische verspreiding via de social media kanalen. We hopen dat jij ons team kunt versterken met de online marketingacties rondom de films. Bij ons geen “koffiestage” maar direct het werkveld in en meewerken aan creatieve uitdagingen!
5 uur geleden
Voor prettig iemand met brede interesse in "research/productie, documentaires en/of marketing met film" is dit een interessante stage. Filmacties.nl / Paul de Bont Producties is een bedrijf zonder vast personeel, met freelancers. Je werkt continu samen met de directeur/ eigenaar, die bevlogen op zoek is naar nieuwe filmprojecten (documentaires en speelfilms) De stage is breed en er is veel ruimte voor eigen invulling. Je leert er alle kanten van speelfilm en documentaire kennen (m.u.v. werken op de set) met name het producentschap. Najaar 2017 werken we aan een documentaire over WO2, een TV-serie over Curaçao en een TV-serie over Aletta Jacobs. Verder zoeken we naar nieuwe wegen om Video On Demand onder de aandacht van grote bedrijven te brengen (Filmcadeaus.nl)
5 uur geleden
Ben jij een multi-mediatalent, droom je over alpha kanalen en denk je in HTML en CSS? Wil je alles leren over het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe media? Noemen je vrienden je Photoshop king of vragen ze altijd jou om hun filmpjes te pimpen? Bij Netwerkzes mag en kun je alles leren op het gebied van (cross) mediacommunicatie. Netwerkzes is op zoek naar een stagiair Multimedia Design/ Grafische vormgeving.
5 uur geleden
Als HR stagiair kom je te werken in het hart van Endemol Shine Nederland. Op deze plek leer je iedereen in het bedrijf kennen van secretaresse tot productieleider. Je komt te werken op een afdeling waar graag gelachen wordt, er interesse is in elkaar en we graag open staan voor nieuwe ideeën.
5 uur geleden
Op zoek naar een leuke afwisselende stage in een team van creatieve ontwerpers, waarbij samenwerken en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Als traffic en productie- stagiair ondersteun je de Projectleider en draag je bij aan een goed gestroomlijnde, projectmatige organisatie van de vele projecten waar ED dagelijks aan werkt.
5 uur geleden
Hou jij graag de touwtjes in handen en ben je de ‘’regelaar’’ die wij zoeken? Ben je administratief goed onderlegt en hou je van een uitdaging? Dan is deze stage wat voor jou!
5 uur geleden
&samhoud media is op zoek naar een concepting stagiair. De leukste collega’s van Nederland, een kantoorpand waar Napoleon ooit met zijn paard naar binnen draafde, alles leren over virtual en augmented reality en je eigen ideeën pitchen aan een klant. Iets voor jou? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar een stagiair concepting die de mediawereld wil veranderen met innovatieve mediaprojecten. Samen met een jong en ambitieus team maak je de tofste virtual en augmented reality producties voor grote klanten. Als stagiair concepting werk je samen met het team aan nieuwe ideeën en projecten voor onze klanten. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf nieuwe ideeën te ontwikkelen en die tot uitvoering te brengen. Dat betekent dat je naast concepting, ook productionele taken zal verrichten.
5 uur geleden
Voor diverse producties zijn wij vanaf september/oktober 2017 op zoek naar productie- en redactiestagiairs.

Pagina's

Abonneren op mediastages