Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine,...

&bolenius!

6 dagen geleden
Als AV Director word je verantwoordelijk voor het volledige traject van A tot Z. Je bent betrokken bij strategie, inkoop, optimalisatie en de evaluatie. Als AV Director werk je nauw samen met de AV Consultant en je rapporteert aan de Media Director: Denk aan taken en verantwoordelijkheden zoals:• Ontwikkeling van de AV mediastrategieën voor klanten; • Samen met de AV Consultant constructief AV plannen ontwikkelen, zodat optimaal invulling wordt gegeven aan de mediastrategie; • Samen met de Directeur Inkoop onderhandelen met exploitanten; en contracten met partners afsluiten; • Opstellen van AV rapportages voor in- en extern gebruik; • Signaleren van kansen en hierop acties nemen; • Expertrol uitdragen en invullen, intern en extern, op het gebied van AV ontwikkelingen en mogelijkheden en zorgdragen voor kennisdeling.
6 dagen geleden
Als Director Trading & Accountability zorg je voor de beste prijs/kwaliteit verhouding voor de klanten van de bureaugroep. Je voert contractonderhandelingen met exploitanten. Je zorgt voor een optimaal inzicht in en overzicht van de inkoopkracht van de verschillende labels van de bureaugroep om zodoende een zo goed mogelijk onderhandelingsresultaat te bereiken.Je creëert benchmarks, stemt intern af met alle betrokken partijen en deelt kennis. Verder neem je actief deel aan new business trajecten.
6 dagen geleden
Heb je een goed netwerk van MKB en MKB+ bedrijven in Limburg en Eindhoven? Krijg je energie van het uitbouwen en opbouwen van klantrelaties (adverteerders)? En zit verkopen in je bloed? Dan is de vacature Regionaal Accountmanager Limburg / Einhoven wellicht een prima optie voor je. In deze rol beheer je namelijk relaties en werf je nieuwe klanten, waarbij de nadruk ligt op new business gezien de vele groei mogelijkheden die er zijn. Je beheert het hele traject vanaf het werven van leads tot en met de after sales. Je hebt gevarieerde en uiteraard de leukste klanten binnen de regionale markt zoals musea, sportscholen en universiteiten. In een persoonlijk gesprek met de klant bepaal je hoe zij het beste hun bereik, doelgroep en/of doelstelling kunnen realiseren met de inzet van onze producten. Jouw gesprekspartners zijn hierbij zeer divers. Je werkt in een team van Account Managers en een Sales Assistant, waarbij je aan de Sales Manager rapporteert. Uiteraard word je gedegen ingewerkt.
6 dagen geleden
Heb je een goed netwerk van MKB en MKB+ bedrijven in Den Haag en Rotterdam? Krijg je energie van het uitbouwen en opbouwen van klantrelaties (adverteerders)? En zit verkopen in je bloed? Dan is de vacature Regionaal Accountmanager Den Haag - Rotterdam wellicht een prima optie voor je. In deze rol beheer je namelijk relaties en werf je nieuwe klanten, waarbij de nadruk ligt op new business gezien de vele groei mogelijkheden die er zijn. Je beheert het hele traject vanaf het werven van leads tot en met de after sales. Je hebt gevarieerde en uiteraard de leukste klanten binnen de regionale markt zoals musea, sportscholen en universiteiten. In een persoonlijk gesprek met de klant bepaal je hoe zij het beste hun bereik, doelgroep en/of doelstelling kunnen realiseren met de inzet van onze producten. Jouw gesprekspartners zijn hierbij zeer divers. Je werkt in een team van Account Managers en een Sales Assistant, waarbij je aan de Sales Manager rapporteert. Uiteraard word je gedegen ingewerkt.
6 dagen geleden
Heb je affiniteit met aanbestedingen? Sluit je graag contracten af? En werk je als accountmanager graag met overheden? Dan is de vacature Accountmanager Concessies / vergunningen een interessante optie voor je! Als Accountmanager Concessies / vergunningen ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten, tegen de meest optimale condities, met potentiële concessiegevers (o.a. gemeenten en vastgoedpartijen), welke al dan niet tot stand komen middels aanbestedingen. Het hebben van ervaring met aanbestedingen is hierdoor dan ook een pré. Daarnaast onderhoud en optimaliseer je relaties met huidige concessiegevers, zodat onze opdrachtgever haar activiteiten succesvol kan continueren. Naast het onderhouden van relaties stel je periodiek rapportages op ten aanzien van behaalde resultaten. Ook bewaak je secuur gemaakte afspraken, waarbij je de focus legt op een correcte en tijdige uitvoering. Belangrijk nieuws communiceer je praktisch en helder met andere afdelingen binnen het bedrijf. Trends en ontwikkelingen binnen jouw deelgebied, de markt en de concurrentie houd je voortdurend in de gaten, om altijd een stapje voor te zijn.
1 week geleden
We zoeken een energieke, resultaatgerichte Accountmanager die kennis heeft van (online) marketing en communicatie, die zich goed voorbereidt, die planmatig werkt, die initiatief toont, die energie heeft en energie uitstraalt, die enthousiast is en goed kan verkopen. Wat gaat je nu doen?. Als Accountmanager National Sales word je verantwoordelijk voor mediabureaus én adverteerders (en werf je ook nieuwe klanten). Je informeert, enthousiasmeert en overtuigt bureaus en adverteerders van de toegevoegde waarde van de producten van onze opdrachtgever. Je maakt zelf het sales plan om jouw maandelijkse doelstellingen te behalen. Je bouwt je klanten verder uit en werft dus ook nieuwe klanten. Het is voor jou geen probleem om bestaande en nieuwe relaties te managen want je bent creatief in het samenstellen van op maat gesneden adviezen op het gebied van marketingcommunicatie. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen op de voet en vind je het geven van presentaties iedere keer weer een toffe uitdaging.
2 weken geleden
Als Campagne Planner maak je onderdeel uit van de afdeling sales en zorgt voor het proces van aanvraag tot uitvoering van buitenreclame campagnes. Je houdt je bezig met:* monitoren van beschikbaarheid van reclamepanelen * ondersteuning aan Sales m.b.t. de uitwerking van campagnevoorstellen * optimaal indelen van campagnes op basis van (specifieke) wensen van de klant * begeleiden, uitzetten en monitoren van uitvoering van campagnes en de kwaliteitsbewaking ervan * onderhouden van contact en samenwerken met externe partners (o.a. drukkerijen en wisselbedrijven) * meedenken in optimaliseren van computersysteem “AIDA” en processen
Abonneren op &bolenius!